دندانپزشکی ایمپلنت تهران

در این وبلاگ به معرفی جدید ترین شیوه های کاشت ایمپلنت دندان در کلینیک های دندانپزشکی تهران می پردازیم

دندانپزشکی ایمپلنت تهران

در این وبلاگ به معرفی جدید ترین شیوه های کاشت ایمپلنت دندان در کلینیک های دندانپزشکی تهران می پردازیم

کاشت ایمپلنت دندان چه عوارضی در پی خواهد داشت؟

انجام جراحی های حساس همیشه ممکن است برای افراد حساسیت ها و عوارضی در پی داشته باشد . جراحی ایمپلنت که در ان یک جسم خرجی فلزی وارد استخوان انسان می شود می تواند با عوارضی نیز روبرو باشد. سوال اینجاست که کاشت ایمپلنت دندان چه عوارضی را برای افراد به دنبال خواهد داشت؟




عوارض ایمپلنت دندان

 


 

پس از جراحی ایمپلنت چه عوارضی خواهد داشت

از نظر دندانپزشکان و جراحان لثه عوارضی که برای ایمپلنت حادث می شود در بیشتر موارد امری طبیعی و غیر قابل اجتناب است مدیریت مناسب این عوارض در زمان مناسب می تواند سلامت جراحی ایمپلنت را تضمین کند.

لق شدن دندان مجاور پس از جراحی ایمپلنت

یکی از مشکلات و عوارض جراحی ایمپلنت که در بعضی افراد نمایان می شود لق شدن دندان مجاور ایمپلنت پس از جراحی است. دلیل این امر فشارهایی است که در حین جراحی به دندانهای مجاور وارد می شود و باعث لق شدن دندان مجاور می شوند . باید گفت که در این مورد جای نگرانی وجود ندارد، این امر کاملا طبیعی بوده در یک پروسه زمانی سه هفته تا یک ماهه (بسته به سن و شرایط استخوان فرد) این مشکل برطرف خواهد شد.

 احساس درد بعد از جراحی ایمپلنت

احساس درد بعد از جراحی، دلیل خوب یا بد بودن کار دندانپزشک نیست. برخی افراد اصولا دردی در نواحی جراحی ایمپلنت احساس نخواهند کرد و یا در کوتاهترین زمان برطرف خواهد شد. اما برخی افراد احساس درد در ناحیه جراحی دارند که با تجویز دارو های تسکین دهنده درد می توان درد ناشی از جراحی را کاهش داد. توصیه دیگر از جراحان این است که قبل از انجام جراحی دو عدد ژلوفن مصرف شود که احساس درد بعد از جراحی کمتر شود .

احساس بی حسی در اطراف جراحی و لبها

این عارضه عموما به خاطر آسیب دیدگی عصب ها در هنگام جراحی خواهد بود که با گذشت زمان این مشکل نیز برطرف خواهد شد.

نازیبایی پروتز یا همان روکش روی ایمپلنت

دلیل این امر به زمان جراحی و پزشک برمی گردد، درواقع تسلط جراح یکی از مهمترین مولفه های جراحی ایمپلنت است که تاثیر مستقیم در زیبایی و کاهش مشکلات پس از آن خواهد داشت . نحوه  نامناسب کاشت پایه ایمپلنت و زاویه دار بودن فیکسچر دلیل نا زیبایی پروتز نهایی روی فیکسچر می تواند باشد .

زاویه ایمپلنت

عوارض ایمپلنت دندان

احساس تورم و تغییر رنگ متمایل به کبودی در لثه

ایجاد تورم و احیانا تغییر رنگ در نواحی جراحی در پزشکی یک امر طبیعی تلقی می شود در جراحی ایمپلنت به دلیل عدم فضای کافی، جراح  ممکن است فشارهایی را ناخاسته ایجاد کند که به تورم و کبودی کوتاه مدت بی انجامد . این عارضه نیز با گذشت زمان نهایتا در یک هفته تا ده روز پس از جراحی برطرف می شود.

خونریزی های ناحیه جراحی

از نظر متخصص ایمپلنت داشتن خون ریزی پس از جراحی ایمپلنت یک امر طبیعی است به همین منظور به بیمار گفته می شود که از بسته بندی های یخی استفاده کند، همچنین از مکیدن نوشیدنی ها و استعمال سیگار جدا خودداری نماید، غذاهای نرم و خنک و بستنی نیز برای کنترل خونریزی مصرف نماید . در صورت ادامه خونریزی بیمار حتما باید به مراکز درمانی مراجعه نماید .

عوارض ایمپلنت

عوارض کاشت ایمپلنت

 لق شدن احتمالی پایه های ایمپلنت (فیکسچر)

گاهی ممکن است پایه ایمپلنت لق شده باشد که این امر ممکن است براثر ایجاد فشار در هنگام غذا خوردن و یا دندان قروچه در هنگام خواب باشد که برای بیمارنی که مشکل دندانقروچه دارند وسیله ای به نام نایت گارد ساخته می شود و روی دندانها قرار می دهند.

تحلیل رفتن لثه در ناحیه ایمپلنت

ایجاد این مشکل در ناحیه لثه به مراقبت و رعایت بهداشت بعد از جراحی برمی گردد که توصیه می شود افرادی که از ایمپلنت دندان استفاده می کنند حتما از واتر جت استفاده کنند و از توصیه های بهداشتی که جراح تجویز می کند حتما پیروی کند تا دوره درمانی جراحی ایمپلنت به خوبی پشت سر گذاشته شود.

عوارض ایمپلنت